Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeRegisterLog in

 

 Pravila foruma

Go down 
AuthorMessage
Joe
Vlasnik
Vlasnik


Broj poruka : 54
Poeni : 100018
Reputacija : 0
Datum upisa : 2013-09-10

Pravila foruma Empty
PostSubject: Pravila foruma   Pravila foruma EmptyTue Sep 17, 2013 9:04 am

Pravilnik foruma :

1. Forum je osmisljen sa idejom da okupi sto vise ljudi radi druzenja i igranja.

2. Forum je u vlasnistvu Administratora.

3. Tim administratora i moderatora je odgovoran i zaduzen za uspesan rad ovog foruma.

Pravila otvaranja tema i pisanja poruka:

1. Potrudite se da procitate sto vise tema koje se trenutno nalaze na odredjenom forumu. Ukoliko zelite da otvorite novu temu, prethodno pogledajte listu postojecih tema, jer je vrlo moguce da je neko vec otvorio takvu temu, pa mozete svoje pitanje/komentar dodati u toj temi.

2. Na forumu nije dozvoljeno vredjanje,psovanje,upotreba vulgarnih reci,kleveta i slicno bilo regularnih clanova, bilo uredjivackog tima.

3. Ukoliko poruka sadrzi neku od gore navedenih stvari bice odmah i bez obrazlozenja obrisana pri cemu korisniku moze biti skrenuta paznja kako ne bi u buducnosti ponavljao greske koje krse Pravilnik.

4. Ukoliko Vam nije jasno zasto je vasa poruka obrisana ili smatrate da ste osteceni, obratite se moderatoru koji je zaduzen za taj deo foruma na PM (privatna poruka) ili direktno administratoru foruma.

5. Sve teme i poruke tipa "Zasto je moja poruka obrisana", "Administrator/Moderator me mrzi" i slično bice odmah i bez obrazlozenja obrisane. Ovo ukljucuje i sve peticije, molbe i zalbe za ponistenje vasih suspendovanih naloga,tema itd.

6. Ukoliko smatrate da je doslo do krsenja Pravilnika, ili Vas neka poruka ili tema uvredi ili Vam na neki nacin zasmeta prijavite to preko linka "Prijavi poruku moderatoru" ili putem privatnih poruka moderatoru zaduzenom za taj deo foruma. Ukoliko moderator zakljuci da je Vase obrazlozenje za uklanjanje dela ili cele teme/poruke opravdano, tema/poruka ce biti delomicno ili skroz uklonjena, ili na drugi nacin skracena.

7. U porukama nije dozvoljena upotreba svih velikih slova (CAPS), glomaznih fontova, Java Script-a, tabela, posebnih zaglavlja, skracenih slova ili sličnih HTML/BBcode sadržaja. U protivnom takve poruke bice obrisane a autor upozoren.

8. Ne budite nestrpljivi! Postoji velika moguc‡nost da odmah po postovanju dobijete odgovor/repliku, ali ce cesto proc‡i i više od 1-3 dana pre nego sto se pojavi neko ko je zainteresovan za Vasu temu. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara.

10. Ne verujte prvom odgovoru koji dobijete. Sacekajte nekoliko dana dok se vise upucenih osoba ne ukljuci u diskusiju i da svoje misljenje o temi. Vrlo je moguce da cete sami morati da izaberete pravu opciju iz spektra ponudjenih odgovora, nakon sto razmotrite sve iznete argumente.

11. Administratori/moderatori nisu odgovorni za ono sto napisu clanovi foruma. Administratori/moderatori snose odgovornost samo za sadrzaje svojih poruka.

13. Administratori/moderatori i clanovi foruma ne odgovaraju za reci koje u njihovo ime neko drugi kaze ili otkuca na drugim sajtovima, forumima ili chatu.

Vasa KNG CS Administracija.
Back to top Go down
https://kng-hq.serbianforum.info
 
Pravila foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KNG CS Forum :: Pravilnik foruma-
Jump to: